Uw professionele partner voor al uw tekenwerk

Drukke periode, of nood aan conintue tekencapaciteit?Besteed het uit aan een professional.

Infrastructuur

kruispunt2

Ontwerp en tekenen van plannen

Startend van een opmetingsplan bestaande toestand, tekenen wij alle plannen die nodig zijn voor het aanleggen van het nieuw wegenis -en infrastructuur project. Indien er een bouwvergunning noodzakelijk is leveren wij alle plannen af volgens de normen van het omgevingsloket.

 

 De projecten die wij uittekenen zijn:
  • Wegenis en Rioleringswerken
  • Parkings
  • Sportinfrastructuur(kunstgras voetbalveld, hockey,…)
  • omgevingsaanleg

3D visualisaties

Niets is duidelijker dan een 3D beeld. Organiseert u een bewonersvergadering voor meer info te brengen omtrent het project? Dan mag een 3D beeld niet ontbreken. Inwoners krijgen zo een inzicht van het het project er zal uitzien wanneer de werken voltooid zijn. Ook is dit handig om reeds enkele problemen weg te werken vooralleer de werken in uitvoering gaan.
3D Render Infrastructuur
Meetstaten icon2

Ondersteuning bij het opmaken van bestek en meetstaten

Indien gewenst maken wij de meetstaten op van het project, alsook ondersteunen wij u bij het opmaken van de bestekken voor eventuele publicatie voor een aanbesteding. Dit steeds volgens het standaardbestek 250.

Werfopvolging

Ondersteuning nodig bij de werfopvolgingen? Wij wonen de werfvergaderingen bij, gaan de werken controleren, en rapporteren alles naar u. Naast de werfbezoeken maken wij ook indien gewenst de werfverslagen op.

Contact

Trapegeer 8, Knokke – Heist

0475/50.13.72

info@tekenbureaudryepondt.be