Uw professionele partner voor al uw tekenwerk

Drukke periode, of nood aan conintue tekencapaciteit?Besteed het uit aan een professional.

Stabiliteit

Stabiliteitsplannen

 

Voor Ingenieurs stabiliteit en studiebureau’s tekenen wij stabiliteitsplannen. Na het uittekenen van de wapenings en bekistingsplannen, dit geheel volgens uw huisstijl of op basis van onze eigen ontwikkelde huisstijl. Wij tekenen projecten zoals ééngezinswoningen, appartementen, woonzorgcentra, openbare gebouwen en verkavelingen.


De tekeningen kunnen zowel opgemaakt worden in 2D of in 3D volgens BIM(Building Information Model). Onze programma’s worden steeds uitgerust met eigen ontwikkelde scripts om efficiënt en nauwkeurig mogelijk te werken.

Buig en meetstaten

Na het tekenen van de plannen maken wij indien gewenst ook onmiddelijk de bijhorende meet en buigstaten op. Dit volledig volgens uw eigen huisstijl of via onze eigen ontwikkelde huisstijl.

 

3D Render Infrastructuur
Meetstaten icon2

Ondersteuning bij het opmaken van bestek en meetstaten

Indien gewenst maken wij de meetstaten op van het project, alsook ondersteunen wij u bij het opmaken van de bestekken voor eventuele publicatie voor een aanbesteding. Dit steeds volgens het standaardbestek 250.

Werfopvolging

Ondersteuning nodig bij de werfopvolgingen? Wij wonen de werfvergaderingen bij, gaan de werken controleren, en rapporteren alles naar u. Naast de werfbezoeken maken wij ook indien gewenst de werfverslagen op.

Contact

Trapegeer 8, Knokke – Heist

0475/50.13.72

info@tekenbureaudryepondt.be