Uw professionele partner voor al uw tekenwerk

Drukke periode, of nood aan conintue tekencapaciteit?Besteed het uit aan een professional.

Gebouwen

Stabiliteit Wapening

Bekistings- en wapeningsplannen

Onze klanten zijn vooral studiebureaus en Ingenieurs wij zetten uw stiftenplannen of schetsen van bekisting en wapening om naar een volledig gedetailleerd plan te gebruiken op de werf door de aannemer. Ook buigstaten kunnen wij indien gewenst opmaken. Wij maken de plannen op volgens uw eigen huisstijl zodat dit voor alle partijen perfect leesbaar is.

Architectuurplannen

Wij transformeren uw schetsen naar een volledig architectuurplan incl. doorsnedes, gevelaanzichten, … Bij het uittekenen zijn we meedenkend, om eventueel bouwproblemen reeds bij het ontwerpproces te elimineren. Bij een bouwvergunning tekenen wij reeds de plannen uit volgens de richtlijnen van het omgevingsloket.
Architectuurplan
3D Render Gebouw

3D visualisaties

Uw klant wenst een 3D beeld te krijgen van hoe hun toekomstige woning er zal uitzien? Wij kunnen uw 2D plannen omzetten in een 3D model en hiervan realistische renders van maken. 

Digitaliseren van bestaande plannen

Bij een verbouwing van een oudere woning zijn vaak geen digitale plannen beschikbaar. Wij tekenen de plannen met grootst mogelijke precisie, zodat de klant het ontwerp kan opmaken voor de verbouwing.
Digitaliseren bouwplan
Meetstaten icon2

Opmaken van buigstaten en meetstaten

Naast het aanleveren van de plannen kunnen wij ook de meetstaten en buigstaten opmaken. rechtstreeks van de digitale tekening maken wij de staten op met de verkregen bijkomende informatie omtrent de materialen. 

Contact

Trapegeer 8, Knokke – Heist

0475/50.13.72

info@tekenbureaudryepondt.be