Uw professionele partner voor al uw tekenwerk

Drukke periode, of nood aan conintue tekencapaciteit?Besteed het uit aan een professional.

Meedenkend

Bij het tekenen van de plannen tekenen wij nooit zomaar over. Indien wij een probleem vaststellen zullen wij dit ook steeds met de klant bespreken om zo spoedig een correct plan op te stellen.

Unieke tekenmethode

Unieke tekenmethode voor meer efficientie en nauwkeuriger werken door het werken met specifieke commando's en eigen ontwikkelde scripts in de tekenprogramma's.

Flexibel & professioneel

Flexibel werken staat bij ons voorop, de projecten worden steeds binnen de vastgestelde deadlines uitgewerkt steeds met het oog op nauwkeurigheid.

Tekenbureau Dryepondt is een bouwkundig tekenbureau dat werd opgericht, met als doel ondersteuning te bieden aan architecten, studiebureau’s en bouwheren.

Wij hebben 2 hoofdactiviteiten. Als eerste tekenen wij alle ontwerpplannen voor wegenis -en infrastructuurwerken. Dit van voorontwerp t.e.m. definitief ontwerp. Indien een omgevingsvergunning nodig maken wij de plannen op volgens de richtlijnen van het omgevingsloket.

Onze tweede hoofdactiviteit is het tekenen van woningen of residentiele wooneenheden. Dit kunnen ontwerpplannen zijn voor de architect, maar evengoed teken wij de wapeningsplannen en bekistingsplannen uit voor een stabiliteitsingenieur. 

Indien gewenst kunnen wij ook bij het ontwerp de meetstaten en/of buigstaten afleveren.

Contact

Trapegeer 8, Knokke – Heist

0475/50.13.72

info@tekenbureaudryepondt.be